Het aanbod van Talen voor schooljaar 2021-2022 is beschikbaar. Schrijf alvast onze proeflesavond en opendeurdag in je agenda! 

Donderdag 2 september: Proeflesavond 

Zaterdag 4 september: Opendeurdag 

 

Noorwegen vlag package - Country flags  NIEUW: Noors voor beginners start september ’21!  

 

We organiseren op dit moment alle opleidingen in code rood. Dit betekent dat er maximaal 25% van ons aanbod georganiseerd mag worden in contactonderwijs (op school). Meer info ontvang je van je leerkracht. Nog vragen of geen mail ontvangen van je leerkracht? Neem dan zeker contact met ons op (pcvolimburg@limburg.be). Wij helpen je graag verder.

 

We wijzen je er ook nog graag op dat je in het geval je tot een risicogroep behoort, er zeker goed aan doet om bij je arts te informeren of je de fysieke lessen mag blijven bijwonen. Je hoeft ons geen doktersattest te bezorgen, maar gezondheid gaat echt boven alles! Als je hier nog vragen over hebt, aarzel dan alsjeblieft niet om contact op te nemen met ons.

We willen je nogmaals bedanken voor al je flexibiliteit en vertrouwen in ons.

Blijf gezond, samen staan we sterk! 

  
Onze eerste cursus Start to ICT was een succes! Heb jij ook Computerles nodig? Stuur een e-mail naar pcvolimburg@limburg.be

 

Via deze pagina houden we je op de hoogte van eventuele aanpassingen in de organisatie van onze lessen.

ONTDEK onze EXTRA cursussen RG3&4!

SPREEKTAFELS NEXT LEVEL (start 3 juni)

TRAIN JE LUISTERVAARDIGHEID (start 7 juni)

NEDERLANDS VOOR HET HOGER ONDERWIJS (start 9 juni)

 

pc

NIEUW

Open module: Nederlands en computer! 

Je spreekt al (een beetje) Nederlands, maar kent helemaal niks van computer? Dan is deze open module iets voor jou! Meer info op de flyer of via info@modernetalen.be