Leer in Limburg

Voor wie?

Ga je naar het hoger onderwijs?  Wordt je kennis van het Nederlands getest voordat je je studie aanvat? Zorg dan dat je goed voorbereid bent om deze test* succesvol af te leggen. In onze korte en intensieve lessenreeks 'Op weg naar de taaltest' stomen wij jou klaar om goed voorbereid deel te nemen aan die test. 

*CNaVT, ITNA, ...

Wat?
Je maakt oefeningen rond de 4 vaardigheden: schrijven, lezen, luisteren en spreken, vergelijkbaar met de opdrachten van de test. Je leert instructies en opdrachten correct interpreteren. Je krijgt tips voor het afleggen van de taaltest. Tijdens de les worden dezelfde beoordelingscriteria gebruikt als in de taaltest.

Instapvoorwaarden? 
Je hebt een certificaat NT2 Threshold B1. Heb je nog geen certificaat NT2 Threshold B1? Schrijf je dan in voor één van onze modules NT2.

Praktische info? 
Deze lessenreeks verloopt online. Je kan kiezen tussen 50% zelfstudie of 100% zelfstudie:

- 50% zelfstudie: Er zijn vaste online momenten met de lesgever tussen 13u en 14u40. Naast deze lesmomenten krijg je opdrachten (bv. leesopdrachten, luisteroefeningen, samenvattingen,…) die je online maakt op ons leerplatform. Deze opdrachten maak je wanneer het voor jou past. 

- 100% zelfstudie: Je maakt de thuisopdrachten volledig wanneer het jou past.

Kostprijs?
€24 inschrijvingsgeld + €5 cursusmateriaal + €8,5 verzendkosten

In bepaalde gevallen hoef je niet het volledige inschrijvingsgeld te betalen: meer informatie over vrijstellingen kan je verkrijgen op ons secretariaat of via https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vrijstelling-van-inschrijvingsgeld-in-het-volwassenenonderwijs).

Startdata
Voor deze cursus zijn er twee startdata:

1) 6 maart 2023 tot 21 maart 2023 (online les van maandag tot donderdag, geen online les op vrijdag)
2) 30 mei 2023 tot 12 juni 2023 (online les van maandag tot vrijdag)

Succesverhaal? 
“Dankzij de tips en feedback van lesgever Natalie ging ik goed voorbereid naar mijn taaltest.” – Andrew

> Lees hier Andrew’s weg naar de taaltest 

>Schrijf je hier in voor de cursus met startdatum op 6 maart

>Schrijf je hier in voor de cursus met startdatum op 30 mei